Kommunalvalget 2017: Enhedslisten tæt på det andet mandat!

Enhedslisten tæt på det andet mandet (opdateret 22. nov. 2017)

Kun 62 stemmer. Så lidt manglede Enhedslisten for at kunne sikre sig en ekstra plads i byrådssalen. Men Enhedslistens genvalgte byrådsmedlem Øjvind Vilsholm ærgrer sig ikke:

– Vi er både glade og stolte over, at der har været ekstra opbakning til den rød-grønne dagsorden, som vi har været med til at sætte sammen med Alternativet. Det giver os et godt grundlag for at fortsætte vores arbejde i den kommende periode, siger Øjvind Vilsholm.

Øjvind Vilsholm glæder sig også over, at Alternativet får en flot debut i Furesø Kommune.

– Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Alternativet, og de har gjort det godt i valgkampen, og det ville have været rigtig godt, at få dem ind i byrådet. Men vi fortsætter samarbejdet, for at gøre Furesø til en mere socialt retfærdig kommune, der passer godt op miljøet, siger Øjvind Vilsholm videre.

Han peger på, at den lille tilbagegang (0,3 %), som Enhedslisten får i forhold til sidste valg skyldes landstendensen og ikke det lokale arbejde.

– Enhedslisten får 1.276 stemmer til Regionsvalget her i Furesø Kommune, mens vi til kommunalvalget får 1.368 stemmer. Det tager jeg som et udtryk for, at der er blevet lagt mærke til det arbejde vi udfører lokalt, siger Øjvind Vilsholm.

– Så jeg vil sige tusind tak til de vælgere, som har valgt at sætte deres kryds ved liste Ø denne gang. Det er et godt skulderklap at tage med ind i den næste byrådsperiode, slutter Øjvind Vilsholm.

Billedtekst: Øjvind Vilsholm glæder sig over samarbejdet med Alternativet, som efter hans mening også havde fortjent en plads i byrådet. Foto Kenneth Løvholt.